Vegan cover

Een vegan cover voor uw A5 notitieboek

Vindt u die leren notitieboek covers ook zo mooi? Maar wilt u liever een notitieboek cover waar geen dierenleed achter schuilt? Probeer dan eens een vegan cover voor uw notitieboek. Deze hebben hetzelfde uiterlijk als onze leren notitieboek covers, maar zijn volledig plantaardig en vrij van dierenleed. Met dezelfde chique uitstraling als een leren notitieboek cover kunt u toch nog de milieubewuste keuze maken en gaan voor een veganistische notitieboek cover. Door het wat elegantere en professionelere uiterlijk van een veganistische cover voelt u zich wat gemotiveerder om aan de slag te gaan.

Vegan cover

Waarom kiezen wij voor een vegan notitieboek cover?

Naast het feit dat een professioneler en volwassener uitziend notitieboek u meer aanspoort om aan het werk te gaan, heeft een vegan notitieboek cover ook nog eens het voordeel dat het milieubewust is. Zo’n vegan cover betekent namelijk dat er helemaal geen dieren voor hebben moeten sterven. Door de keuze te maken voor een vegan leren notitieboek cover kiest u er dus voor om de vleesindustrie niet te ondersteunen. Ook zorgt u op deze manier voor een schonere en betere toekomst voor niet alleen uzelf, maar ook voor uw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Waarom in een notitieboek schrijven als het ook digitaal kan?

Het antwoord klinkt vrij logisch. Door met pen of potlood op papier te schrijven worden uw denkvermogen en uw creativiteit bevordert. Het schrijven op papier zet uw hersenen aan en zorgt dat u met nieuwe ideeën kunt komen. Ook werkt het schrijven erg motiverend, u wordt er werkelijk productiever van! Vergeleken met typen op uw telefoon, tablet of laptop is er nog een groot voordeel aan het met pen en papier werken. U wordt minder snel afgeleid door notificaties en dergelijke. Bovendien is schrijven zeer goed voor het geheugen. Dit betekent dat het de beste manier is om dingen te leren, gewoon opschrijven!

Wat schrijft u op in uw notitieboek met vegan cover?

Gebruikt u uw notitieboek met vegan cover voor werk, als agenda of om ideeën in op te schrijven? U richt uw notitieboek helemaal in zoals u dat wilt. U kunt er zelfs een hippe bulletjournal van maken, mocht u dat willen! Ook is het natuurlijk mogelijk om onze vegan covers voor op het werk te bestellen, zo heeft het hele kantoor zo’n chique vegan cover om hun notitieboek. Of hier dan telefoonnummers van klanten, reminders over opdrachten of andere aantekeningen in komen te staan bepaalt iedereen natuurlijk zelf.

Heeft u vragen?

WhatsApp ons dan op 0618760772 en we zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Wilt u graag even met ons overleggen?

Wilt u in gesprek gaan om uw wensen te bespreken? Vul dan hieronder uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!
Shopping cart
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?